Scan Combiflex 650

Tuotekoodi: SC650 0,00€ Alv 0%
0,00 Alv 24%
Määrä: kpl
Tee tarjouspyyntö

Scan Combiflex 650 (SC 650) on tukeva ja vakaa teräksestä valmistettu kone.

SC 650 käyttää patentoitua planetaarista järjestelmää kolmen hiomapään ohjaamiseen.

Järjestelmä käyttää kaksipuolista hammaspyörän hihnaa sekä hammaskehää vastapäivään pyörivän ja erittäin kestävän ja helposti ylläpidettävän planeettapyörästön luomiseksi.

Vastapäivään pyörivä hiomapää parantaa myös käyttömukavuutta ja mahdollistaa koneen helpon käyttämisen minimaalisella voimalla.

SC 650 -koneen hiomaleveys on 650mm (26 in) ja se sopii täydellisesti käytettäväksi sekä asuin- että liikerakennuksissa.

SC 650 tarjoaa kaksi eri vaihtoehtoa märkähiomiseen.

Vakiona letkuliitännän, jonka avulla käyttäjä voi liittää vesiletkun vedensyöttöä varten.

Valinnaisena on saatavilla integroidulla vesisäiliöllä, jolloin ulkoinen vesiletku ei ole enää tarpeen. Tämä on erityisen kätevää silloin, kun vesilähdettä ei ole käytettävissä ja märkähiominen on tarpeen.

Scan Combiflex 650 koneesta on saatavana DSP-ohjauksella oleva malli. Kone ohjaa sinua koko hiontaprosessin ajan ohjauspaneeliin asennetun tietokoneen avulla. Antureiden ja opastuksen avulla käyttäjä saa palautetta ja varoituksia siitä, kun työkalu on kulunut joko osittain tai kokonaan. Anturit mittaavat jatkuvasti työkalujen kulumista ja paksuutta, jotta käyttäjä voi optimoida kulumisen ja säästää materiaalia jopa 25 %, mikä on toteutunut DSP-malliin vaihtamisen jälkeen.


TEKNISET TIEDOT:


Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio