CLEN MIDIA TS 200/15

Tuotekoodi: CLEN 200/15 0,00€ Alv 0%
0,00 Alv 24%
Määrä: kpl

Teräskuorinen pesuri on rakennettu tukevan ABS rakenteisen kuljetuskärryn päälle. Rungossa on 5 l pesuainesäiliö. Pesuria on helppo liikutella hyvän tasapainon ja isojen pyörien ansiosta. Kahvassa on hyvät pidikkeet letkuille ja varusteille. Letkukela lisävarusteena.

Nelinapainen sähkömoottori (1400 rpm). Järeä rakenne, hiljainen äänitaso. Automaattinen käynnistys / sammutus pesukahvasta. Moottori sammuu n.20 s viiveellä pesukahvan sulkemisen jälkeen.

Pumppu on legendaarinen kolmesylinterinen rivimäntäpumppu, pumpun pää messinkiä, keraamiset männät ja rs-teräs venttiilit. Pumppu on itseimevä yhdestä metristä.

Laadukas pesukahva pyörivällä liittimellä, eristetty teräsputki messinkiliittimin, teräksinen suutinputki, ja pesusuutin, teräsvahvistettu 10 m kumipaineletku, tulovesiliitin ja hyvä suomenkielinen ohjekirja.

Ammattikäytössä koneiden takuu on yksi vuosi. Rivimäntäpumpun takuu kolme vuotta. Tarkempia tietoja varten tutustu takuuehtoihin.

Perustiedot:

Jännite 400 v

Mitat 81x38x87 cm

Paino 50 Kg

Liitäntäteho 5 Kw

Sähköjohto 5 m

Takuu (v) 1

Takuu, ammatti (v) 1 v

Pumppu

Kolmesylinterinen itse imevä rivimäntäpumppu jossa keraamiset männät, rs-teräs venttiilit ja kokonaan messinkinen pumpun kansi.

Maksimipaine 200 Bar

Työpaine 200 Bar

Syöttöveden max.lämpö 50 C

Vedenvirtaus 900 l/h

Paineletku 10 m

Sulake 16 a

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio