CLEN MIDIA TS 160/15

Tuotekoodi: CLEN 160/15 0,00€ Alv 0%
0,00 Alv 24%
Määrä: kpl

Teräskuorinen pesuri on rakennettu tukevan ABS rakenteisen kuljetuskärryn päälle. Rungossa on 5 l pesuainesäiliö. Pesuria on helppo liikutella hyvän tasapainon ja isojen pyörien ansiosta. Kahvassa on hyvät pidikkeet letkuille ja varusteille. Letkukela lisävarusteena.

Nelinapainen sähkömoottori (1400 rpm). Järeä rakenne, hiljainen äänitaso. Automaattinen käynnistys / sammutus pesukahvasta. Moottori sammuu n.20 s viiveellä pesukahvan sulkemisen jälkeen.

Pumppu on legendaarinen kolmesylinterinen rivimäntäpumppu, pumpun pää messinkiä, keraamiset männät ja rs-teräs venttiilit. Pumppu on itseimevä yhdestä metristä.

Laadukas pesukahva, eristetty teräsputki messinkiliittimin, teräksinen suutinputki, patentoitu monitoimisuutin, 12m teräsvahvistettu paineletku, tulovesiliitin ja hyvä suomenkielinen ohjekirja.

Ammattikäytössä koneiden takuu on yksi vuosi. Tietyiltä osin takuu voi olla jopa kolme vuotta. Tarkempia tietoja varten tutustu takuuehtoihin.

Perustiedot:

Jännite 400 v

Mitat 81x38x87 cm

Paino 50 Kg

Liitäntäteho 5 Kw

Sähköjohto 5 m

Takuu (v) 1

Takuu, ammatti (v) 1 v

Pumppu

Kolmesylinterinen itse imevä rivimäntäpumppu jossa keraamiset männät, rs-teräs venttiilit ja kokonaan messinkinen pumpun kansi.

Maksimipaine 160 Bar

Työpaine 160 Bar

Syöttöveden max.lämpö 50 C

Vedenvirtaus 900 l/h

Paineletku 10 m

Sulake 16 a

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio